Feljelenti a médiahatóságnál a köztévéket a VDSZ

cenzurablog 2011.09.21. 06:50

www.szakszervezetek.hu/index.php/hirek/4178--feljelenti-a-mediahatosagnal-a-koezteveket-a-vdsz

Amikor visszanyal a fagyi....

Szólj hozzá!

Kormánypárti irányítás a médiumokban

cenzurablog 2011.09.18. 09:38

nol.hu/belfold/20110916-beerett_gyumolcsok

Szólj hozzá!

Már a gyülekezési jog sem szabadon gyakorolható Magyarországon?

cenzurablog 2011.09.17. 07:10

 

tasz.hu/gyulekezesi-jog/jogellenesen-tiltotta-meg-rendorseg-szakszervezeti-demonstraciokat

Szólj hozzá!

Interjú Bajomi-Lázár Péterrel

cenzurablog 2011.09.16. 06:18

www.mediapiac.com/on-air/Bajomi-Lazar-Peter/6610

Szólj hozzá!

Azért a víz az úr

cenzurablog 2011.09.13. 12:28

http://szabademberek.nolblog.hu/archives/2011/09/13/Azert_a_viz_az_ur/

Vajon mi kell még ahhoz, hogy az emberek kicsit távolabb lássanak a mindennapok problémáin és megpróbálják nem úgy szemlélni a dolgokat, mint indivídumok, hanem mint a Magyar Nemzet fiai és lányai?

Kit érdekel, hogy mi lesz a következő Való Világban, hogy Dundika terhes-e ismét, hogy ki SP szerelme, hogy Lagzi Lajcsi ismét meghízott, hogy Alekosz valóban homoszexuális-e, hogy milyen új autót hozott ki a Ferrari, hogy mi a legújabb őszi/téli divat akkor, amikor az Hazánk és a Jövőnk romokban hever?

Minden nap dolgozunk. Pénzt keresünk. Költünk. Költünk light kólára, sörre, hamburgerre, cigarettára, fodrászra, szoláriumra, edzőteremre, Adidas cipőre, plazma tévére, hifire,  iPodra, iPhonera, egyiptomi utazásra, kocsira, lakásra.....**arokra.

Fontosak lesznek-e ezek, akkor, amikor az ország több mint felének nem lesz mit ennie, nem lesz hol álomra hajtani a fejét? A másik felének, akiknek hatalmas villáik vannak Budán, vagy ki tudja hol, talán igen. De mi lesz a kis emberekkel?

Azokkal, akik évekig szenvednek a hiteleik visszafizetésével? Azokkal, akik a nyugdíjukból nem tudnak megélni, ezért hétvégente lopott gyümölcsöt árulnak a piacon? Azokkal, akik bandákba verődve járják az utcákat, hogy tárcákat és táskákat lopjanak, remélve, hogy legalább annyi pénzt találnak benne, hogy az aznapi ételre, italra elegendő legyen? Azokkal az idősekkel akik betegen, vizsgálatra várva órákat töltenek a kórházak váróiban? Azokkal, akik erdőszéleken építenek maguknak szemétből házakat? Azokkal a fekete és szürke munkásokkal, akiket a főnökük hónapok óta hiteget a bérük kifizetésével?  Azokkal, akik elmenekülnek idegen Országokba szerencsét próbálni? Azokkal, akik rettegnek az állásuk elvesztésétől, ezért félnek betegszabadságra menni? Azokkal, akik minden hónapban segélyért állnak sorba? Azokkal, akik rég nem látott barátaikat keresik fel egy kis kölcsönért? Velünk?

 

Szólj hozzá!

Éri kormányzati befolyás az indexet? Éri.

cenzurablog 2011.09.04. 08:38

www.fn.hu/belfold/20110901/tota_w_nem_szeretnek_alekoszkent/

Szólj hozzá!

WikiLeaks: Parlamenti korrupciót látott az USA a Sláger Rádió kisakkozásában

cenzurablog 2011.09.04. 08:32

cimkezes.origo.hu/cimkek/wikileaks/index.html

Szólj hozzá!

Rt-k, Zrt-k, Kft-k útvesztője

cenzurablog 2011.09.03. 10:38

    Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet főszerkesztője, mindemellett a Magyar Nemzet Kft. résztulajdonosa Simicska Lajossal és Töröcskei Istvánnal egyetemben.

    Töröcskei a Pro Aurum Vagyonkezelő Rt.-vel, és az Inforg Rt.-vel közösen szerzett 100 százalékos tulajdonrészt a                                                                  Hír TV Rt.-ben.

A Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorainak beszállítója a műsorkészítő, a Hung-Ister Zrt., amelynek 50 százalékos tulajdonosa a Simicska Lajos érdekeltségi körébe tartozó B-Reklám Kft. E mellett birodalmának részét képezi a Magyar Nemzet Kft-ben való hányada is.

Persze a B-Reklám tulajdonosa a Mahír Zrt, amelynek tulajdonában van a Mahír Cityposter Kft, amelynek összefonódásában az EuroAWK-n keresztül Fonyó Károlyhoz lyukadunk ki. Ahhoz a Fonyóhoz, akihez köthető a nemrégiben lezajlott Metropol-botrány is, amely a Birodalomnövelő-stratégiájának következő állomása volt.

Esetleg, ha a szösszenetnyi összefoglalómból kimaradt volna volna egy-két a téma szempontjából igen fontos cég neve, akkor legyenek kedvesek szólni és azonnal pótolom a hiányosságokat.

Amennyiben ez lesz az utolsó bejegyzés a blogomban, akkor remélem valaki megmondja az anyukának, hogy nagyon szerettem! :D

 

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása