Éri kormányzati befolyás az indexet? Éri.

cenzurablog 2011.09.04. 08:38

www.fn.hu/belfold/20110901/tota_w_nem_szeretnek_alekoszkent/

Szólj hozzá!

WikiLeaks: Parlamenti korrupciót látott az USA a Sláger Rádió kisakkozásában

cenzurablog 2011.09.04. 08:32

cimkezes.origo.hu/cimkek/wikileaks/index.html

Szólj hozzá!

Rt-k, Zrt-k, Kft-k útvesztője

cenzurablog 2011.09.03. 10:38

    Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet főszerkesztője, mindemellett a Magyar Nemzet Kft. résztulajdonosa Simicska Lajossal és Töröcskei Istvánnal egyetemben.

    Töröcskei a Pro Aurum Vagyonkezelő Rt.-vel, és az Inforg Rt.-vel közösen szerzett 100 százalékos tulajdonrészt a                                                                  Hír TV Rt.-ben.

A Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorainak beszállítója a műsorkészítő, a Hung-Ister Zrt., amelynek 50 százalékos tulajdonosa a Simicska Lajos érdekeltségi körébe tartozó B-Reklám Kft. E mellett birodalmának részét képezi a Magyar Nemzet Kft-ben való hányada is.

Persze a B-Reklám tulajdonosa a Mahír Zrt, amelynek tulajdonában van a Mahír Cityposter Kft, amelynek összefonódásában az EuroAWK-n keresztül Fonyó Károlyhoz lyukadunk ki. Ahhoz a Fonyóhoz, akihez köthető a nemrégiben lezajlott Metropol-botrány is, amely a Birodalomnövelő-stratégiájának következő állomása volt.

Esetleg, ha a szösszenetnyi összefoglalómból kimaradt volna volna egy-két a téma szempontjából igen fontos cég neve, akkor legyenek kedvesek szólni és azonnal pótolom a hiányosságokat.

Amennyiben ez lesz az utolsó bejegyzés a blogomban, akkor remélem valaki megmondja az anyukának, hogy nagyon szerettem! :D

 

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása